joi, 20 februarie 2020

În fiecare nouă zi, creștem spiritual!



 
  Mută-ți o dată pentru totdeauna centrul atenției de la afirmația: ”Acesta este punctul în care mă aflu” la afirmația ” Nu contează unde mă aflu, întrucât această situație este temporară”. Acesta este principalul mesaj al acestui seminar, concluzia cu care am dori să pleci acasă: situația actuală nu este altceva decât un indicator, la fel ca și contorul tău de gaz. Ai observat cât de rapid se învârte acesta? El nu reprezintă o situație imuabila, ci reprezinta un simplu indicator.

  În mod similar, tot ce se întâmpla la ora actuală în viața ta reprezintă un simplu indicator temporar ale unor vibrații temporare. Știm că tu îți spui: ” Mie nu mi se pare chiar atât de temporar, întrucât situația durează de multă vreme”.Ea ți se pare aceeași deoarece tu continui să emiți aceleași vibrații, dar de fapt este nouă. Tu nu trăiești aceeași viață. Trăiești o viață nouă, datorată unor vibrații noi. Drama este că noile vibrații pe care le emani nu diferă cu nimic de cele de dinainte, întrucât te-ai obișnuit să te gândești la viața ta la fel cum te-ai gândit până acum.


  Ținând cont de toate experiențele pe care le-ai acumulat între timp, tu te-ai transformat într-o ființă nouă, complet diferită de cea care a trăit în acest mediu de odinioară. Acest mecanism de creștere interioară este universal valabil. El se repetă în fiecare clipă din viața ta, în fiecare nouă zi.

  -” Cum pot să ajung din punctul în care mă aflu în cel în care doresc să ajung?” Răspunsul este simplu: privește în direcția în care dorești să ajungi, descrie în cuvinte destinația către care te îndrepți și nu mai privi niciodată înapoi, către locul din care ai plecat.

Esther și Jerry Hicks - Învățăturile lui Abraham
Sursă foto: Internet

Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...