vineri, 15 iunie 2018

Ce vă atrage astăzi?


 Ce vă atrage astăzi? Un masaj, un tratament cu pietre calde sau o plimbare cu bicicleta într-o zonă pitorească de țară? O vizită la SPA poate fi una dintre cele mai bune metode de a scăpa de stresul programului încărcat de zi cu zi. Dar nici o doză de aer de munte nu strică. O doză de sănătate și relaxare, aer curat, izvoare termale bogate în săruri minerale, plimbări și orice recreează în funcție de anotimp.

  Iarna ducem cu toții dorul soarelui și a beneficiilor acestuia. Acum avem căldura soarelui chiar în fața noastră. Să facem schimbări pozitive în viața noastră, astfel încât să ne bucurăm de orice relaxare și propriul stil de viață schimbate în obiceiuri benefice.

  Plaja cu nisip, marea albastră și cerul senin, poate fi o sursă de inspirație pentru vacanța din acest an. Este vremea zilelor însorite și a cerului senin, să spunem adio stresului și să petrecem în continuare zile pline de armonie, pozitivitate, optimism și să îmbrățișăm atmosfera veselă împreună cu prietenii și familia, pentru a ne simți bine și pentru a profita din plin de o vară plină de răsfaț.


  Mai putină grăsime, mai mulți muschi - Cu cât nivelul nostru de masă musculară este mai ridicat, cu atât ardem mai multe calorii în fiecare zi chiar și în zilele în care nu facem mișcare

  Susținere pentru oase - Prezența masei musculare este benefică și pentru oase. Prin intermediul tendoanelor care leagă mușchii de oase, musculatura acționează asupra oaselor pentru a le menține puternice și sănătoase.

  Importanța exercițiului fizic - Astfel ne putem menține indicele de masă corporală adecvat pentru înălțimea și vârsta fiecăruia în parte. În acest fel, putem rămâne activi și sănătoși, chiar și cu trecerea anilor.

 Ați ales ce faceți astăzi? Orice ați alege sunteți bine si asta este un lucru bun. Indiferent de alegere, viața este frumoasa, atât timp cat sunteți inspirați, cu o stare de spirit pozitivă si încrezatori în propriile forțe de a alege doar ceea ce vă face să vă simțiți bine.


Inspirat din revista Amagram - Amway
Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...