duminică, 20 ianuarie 2019

Te simți obosit și fără poftă de viață?


  Dacă simți întotdeauna starea pe care o ai, atunci îți dai seama că te avertizează, că vei atrage situații pe care nu le dorești în viața ta. Pentru că întotdeauna, ceea ce simți și vibrațiile pe care le emani vor avea un impact major în viata ta, și tu te vei simți din ce în ce mai rău. Gândurile de același fel atrag gânduri similare care devin din ce în ce mai puternice cu fiecare gând emis. De aceea trebuie sa fim constienți de emoțiile noastre și de felul în care ne simțim. Cu cât batem toba despre cum ne simțim și ce am pațit, cu atât vom atrage mai departe aceleași situatii, pentru că frecventa energetică pe care o emanăm atunci când explicăm ce s-a întâmplat, este suficientă pentru a activa cea mai mare lege din univers.

 Oboseala si lipsa poftei de viață se datorează unui deficit energetic al organismului. Energia nu poate circula în voie din cauza gândurilor negative pe care le emanăm. Rolul ghidării emoțiilor într-o direcție mai pozitivă, încet, încet ne va face să ne simțim din ce în ce mai bine cu privire la situația respectivă. Iar atunci când ne concentrăm la ceva ce ne face să ne simțim bine, se va schimba și punctul de atracție și ne vom umple de vitalitate și energie, îndragostiți de viață.


 Ceea ce încercăm sa justificăm la alții, să povestim aprins nemulțumirile noastre, despre cum ne simțim, nu facem altceva decât să descărcăm energia din noi și să atragem mai departe aceeași stare. Iar conform legii Atractiei, cu cât ne simțim bine, cu atât avem tendința să ne simțim. Tot ceea ce gândim și simțim va reflecta în viața noastră.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Un comentariu:

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...