" Iti poti crea obisnuinte noi, prin cultivarea artei schimbarii emotiilor, proces care presupune trei pasi :observa, decide-te si opereaza schimbarea". ~ P. McCool ~
Cu alte cuvinte, efectele emotiilor difera de la moment, la moment si de la o zi, la alta in functie de activitatile pe care le avem. Cand si cand apar emotii negative, fara sa stim de ce sau intuim. Ce este sigur, este faptul ca nu ne simtim bine, insa, noi putem sa ne schimbam starea emotionala deliberat prin alegerea unei emotii pozitive. Emotiile pozitive sunt: iubirea, credinta, entuziasmul, bucuria, fericirea, calmul, minunarea si speranta.
Daca optam o singura emotie pozitiva si ne lasam condusi de ea, toate celelalte emotii pozitive o vor urma, iar daca ne lasam condusi de emotii negative, ele se vor amplifica si va aparea nelinistea, tristetea, singurataea, frica etc.
O singura emotie negativa este suficienta pentru a distruge crearea a ceea ce ne dorim si starea de bine care este dreptul nostru din nastere s-o simtim. Emotiile negative pe care le simtim nu dau voie sa cream opusul lor daca nu stim sa ne controlam emotiile.
Ne putem aduce aminte ce stare am avut cand ne-am rugat ultima oara si s-a indeplinit. Daca ne rugam s-au ne dorim ceva si simtim o stare de nesiguranta s-au de indoiala, atunci rugaciunile nu vor fi ascultate si dorintele nu vor fi transformate in echivalenul lor fizic.
Emotiile negative sunt acele ganduri care patrund in mintea subconstienta constient sau inconstient iar emotiile pozitive nu trebuie sa le avem doar daca avem o situatie fericita, ele pot fi accesate prin autosugestie dandu-i instructiuni mintii subconstiente.
Pentru toate aceste emotii este necesar sa invatam sa ne influentam mintea subconstienta ca sa poata accepta comenzile noastre si sa ne asculte.Cultivarea emotiilor creatoare face ca lucrurile sa se intample: oameni, locuri, situatii care sunt pe aceeasi frecventa de vibratie cu ceea ce am emis noi. Ceea ce gandim primim esenta gandului predominant si prin lege, lucrurile se intampla.
Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu