vineri, 25 septembrie 2015

Emotiile in viata noastra!





 "Pentru a amplifica volumul unei emotii pozitive, trebuie s-o experimentezi efectiv. Intr-un fel, putem vorbi de o arta de a trai. Prin crearea unei emotii, aceasta devine reala, iar volumul ei poate fi amplificat cu ajutorul imaginatiei".~ P. McCool~

   Cu alte cuvinte, emotiile se simt la nivelul corpului fizic, ele difera de la o persoana la alta in functie de fiecare moment pe care il traim. Destule studii arata si explica ce inseamna emotiile si cum au loc in organismul nosru. Neurologul dr. Candace Pert afirma ca aceste reactii ale emotiilor fac conexiunea care exista intre minte si corp in care ne putem imbolnavi sau vindeca singuri si ne poate afecta la nivel celular.
   Acest echilibru, trebuie sa-l controlam, astfel incat sa recunoastem felul emotiilor si sa stim sa trecem de la emotii negative la emotii pozitive.
   Emotiile stau in spatele gandurilor noastre. Daca gandim despre ceva ce ne face sa ne simtim bine, atunci simtim emotii pozitive, de bucurie, de fericire, si invers, daca avem ganduri negative, simtim emotii de suparare, frustrare, teama, frica.
   Indiferent ce realitate avem, noi trebuie sa simtim ce fel de emotii emitem si sa stim sa le folosim, sa le schimbam vibratia. Dupa cum spunea un autor, acest proces de schimbare a emotiilor se numeste procesul de "Pivotare", ceea ce inseamna ca noi putem sa ne schimbam emotiile astfel incat sa stim sa ne simtim bine. Sa stim sa alegem vibratiile, din vibratia gandului distructiv in vibratia gandului constructiv in interiorul nostru si apoi vom vedea rezultatele in exteriorul nostru.
   Emotiile pot fi influentate de tot ce exista in jurul nostru: de la un film,cand vorbim cu oameni si tot ceea ce facem. De aceea, trebuie sa controlam acest echilibru ca sa stim incotro ne indreptam.
       Oricand avem acces de a ne alege emotiile, alegand mai mult sau mai putin, bucurie sau tristete, sanatate sau boala.

Sursa foto: www.hdwallpapersin.com
Text: Gabriela Bogdan

vineri, 11 septembrie 2015

Spune chiar acum ce simti!



 
 Unicul lucru care conteaza este ceea ce simti, Aceste emotii pozitive sau negative iti arata daca diferenta dintre ele se adanceste sau se reduce, In functie de aceste emotii pe care le ai clipa de clipa, tu iti poti da seama daca avansezi in directia a ceea ce iti doresti, in directia devenirii tale sau in directia a ceea ce nu-ti doresti. Chiar acum tu sti ce simti, ce emotii ai. Cum te simti in acest moment? De aceste emotii, vibratii depinde realitatea ta si implicit viitorul. Nu poti sa te simti bine daca emiti vibratii de putere joasa, nu poti sa intri in posesia a ceea ce-ti doresti daca nu crezi in visul tau. Aceste vibratii de energie au la baza lor emotiile tale. Poti sa alegi emotiile pozitive care te conduc la modelarea realitatii, si sa optezi pentru o iubire si o credinta puternice. Daca iti creezi o dorinta a unui scop propus, trebuie sa-ti creezi si credinta ca Universul iti va indeplini dorinta. Iar cand ai incredere ca Universul iti va indeplini dorinta, fi atent la totii pasii spre drumul spre implinire,la oportunitatile care iti apar in viata ta si constientizeaza acest lucru.Orice constientizare duce la luciditate absoluta a realitatii, pentru ca ficare moment se petrece acum. Mereu acum.Daca continui sa avansezi in directia a ceea ce nu-ti doresti, tu emiti emotii negative, iar daca avansezi in directia a ceea ce iti doresti, tu emiti emotii pozitive, de bucurie, de fericire, iar viata  ta va lua o alta intorsatura ( mai buna) si incet, incet se va apropia  din ce in ce mai mult de dorintele tale.
Nu trebuie sa fi in extaz, ci trebuie sa te simti bine.
Sursa foto:tagged.com
Text: Gabriela Bogdan

vineri, 4 septembrie 2015

Aromă de toamnă.


 "Imi gasesc relaxarea, bucuria si vindecarea in lucrurile simple. Contemplu cu iubire natura, iar acest lucru ma invata sa ma contemplu cu iubire pe mine insămi".~Loise L Hay~

   Deși toamna este asociată cu melancolia și tristețea, vremea mohorâtă tinde să ne scadă apetitul, pofta de viață și starea de spirit. Dar acest lucru este doar temporar și în mintea noastră. Putem să ne bucurăm la fel de bine de o toamnă plină de iubire, de o toamnă plină de frumusețe, bogată sufletește și spiritual. Toamna ne poate stimula simțurile la fel ca primăva sau alt anotimp. Am scăpat de căldura care ne-a toropit și am intrat în răcoarea aerului curat, răcoarea sezonului rece, sezonul fructelor și al legumelor specifice toamnei, și al sărbătorilor tomnatice,dar nu în ultimul rând ne poate stimula simțurile dragostei al iubirii, energia pozitivă  și stare de bine a nopților lungi în care iubirea ne cuprinde gândurile, mintea și trupul iar Universul este de partea noastră. Iubirea ne farmecă și ne vindecă de toate așa zisele astenii și stare de rău și aduce un echilibru în viața noastră.
    Toamna este anotimpul în care simțim ploaia, umezeala și racoarea care ne cuprinde și care "face ca obișnuitul să para neobișnuit"
    Sunt recunoscătoare pentru acest anotimp și Mulțumesc!

Sursa foto: Internet
Text: Gabriela Bogdan

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...