luni, 7 iulie 2014

Zambeste si fi natural!


   "Zambeste celorlalti. Zambeste-i sotiei tale sau sotului tau, zambeste-le celorlalti oameni. Nu conteaza cui ii zambesti. Important este sa o faci. In acest fel, iubirea ta fata de semeni va creste".
                           Maica Tereza

 
    De cate ori ne dam seama daca zambim, daca ne simtim bine cu cei din jurul nostru?
     Zambetul ne infrumuseteaza fata, ne da o expresie vie si plina de viata. El trece repede, dar ramane amintirea vesnica a celui care ne-a zambit si a celuilalt la care am zambit noi. Cand ne intalnim cu cineva si ii zambim, inseamna ca ne simtim bine, ca ne face placere acea intalnire si ca transmitem starea noastra de spirit si celuilalt. Dar uneori poate nu ne dam seama sau chiar nu zambim decat atunci cand celalalt ne zambeste.
    Uneori, un zambet poate salva chiar si o viata, in anumite cazuri. El reprezinta o veriga de legatura intre oameni fara a anticipa inainte cand trebuie sa zambim si cand nu. Dincolo de inima si sufletul nostru, de functie, de statut social, exista sinele nostru pe care ar trebui sa-l recunoastem fiecare dintre noi si astfel nu ar mai exista ura, dusmanie si rautate.
    Iar in momentul cand zambim, o facem pur si simplu natural, iar noi vom recunoaste sinele nostru, astfel incat, un zambet ne va lumina fata si vom transmite in intreg universul, iar noi vom  primi inapoi ceea ce am daruit
    Haideti sa daruim zambete cu sufletul deschis, celor din jurul nostru!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...