luni, 14 iulie 2014

Emotia aprecierii


   "Marele psiholog american William James a declarat ca cea mai mare dorinta a omului este aceea de a fi apreciat. In viata cotidiana, atat in aspectele legate de munca, cat si de viata privata, uitam adesea sa ne exprimam aprecierea pentru aceia care fac posibile succesele noastre."
                                  Joseph Murphy


    Aceasta emotie a aprecierii este la fel cu emotia iubirii, pentru ca oamenii vor sa fie iubiti si apreciati. Putem aprecia locul de munca, iubitul(a) , sotul(a), prietenii putem aprecia anticipat lucrurile pe care le dorim in viata noastra, dar pe care nu le avem, stiind ca ele vor veni, conform legii atractiei.
     Acest sentiment al aprecierii este o legatura cu Dumnezeu care ne ajuta sa vedem doar ce ne dorim, fara a sesiza vreo lipsa. Si atunci are loc acest sentiment care ne face sa apreciem acele aspecte sau lucruri din viata noastra, fara sa le mai bagam in seama pe celelalte pe care nu le dorim, pentru ca acest sentiment de apreciere este mai puternic decat vibratiile celorlalte lucruri negative pe care unii oameni le-ar vedea.
    Atunci cand ne aflam inr-o stare de apreciere ne simtim bine si avem impresia ca Dumnezeu este la picioarele noastre. Deci reprezinta o aliniere energetica cu cel care suntem cu adevarat, o stare de gratie.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...