vineri, 11 aprilie 2014

Starea de bucurie


  Atunci cand suntem bucurosi, noi ne simtim automat bine, iar oamenii din jurul nostru primesc vibratiile pozitive de la noi si ne trateaza cu aceeasi bucurie. De aceea in prag de sarbatori sa cautam in mod deliberat acele motive si lucruri care ne fac sa fim bucurosi si recunoscatori, nu numai pentru noi, dar si pentru cei din jurul nostru. Cu totii ne dorim sa fim bucurosi sau sa fim intr-un mediu in care ne face sa ne simtim bine, dar depinde si de noi sa facem posibil acest lucru.
   Noi putem experimenta starea de bucurie oriunde ne-am afla, cautand deliberat acele ganduri, lucruri, situatii care sa ne ridice starea de spirit. Oricat de ocupati am fi, noi putem fi recunoscatori pentru tot ce avem in viata noastra, oricat de nesemnificativ ni s-ar parea o situatie, fiind constienti ca ne dorim mai mult.
   Starea de spirit pozitiva creata constient ne poate ridica moralul, chiar si in cele mai grele zile.
   Un zambet, o imbratisare si crearea unor emotii pozitive, ne face sa incepem in fiecare dimineata, o noua zi cu bucurie.

Sursa foto: Internet
Bogdan Gabriela

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...