vineri, 11 aprilie 2014

Starea de bucurie


   " Viata este extrem de simpla : noi primim intotdeauna ce daruim "

  Atunci cand suntem bucurosi, noi ne simtim automat bine, iar oamenii din jurul nostru primesc vibratiile pozitive de la noi si ne trateaza cu aceeasi bucurie. De aceea in prag de sarbatori sa cautam in mod deliberat acele motive si lucruri care ne fac sa fim bucurosi si recunoscatori, nu numai pentru noi, dar si pentru cei din jurul nostru. Cu totii ne dorim sa fim bucurosi sau sa fim intr-un mediu in care ne face sa ne simtim bine, dar depinde si de noi sa facem posibil acest lucru.
   Noi putem experimenta starea de bucurie oriunde ne-am afla, cautand deliberat acele ganduri, lucruri, situatii care sa ne ridice starea de spirit. Oricat de ocupati am fi, noi putem fi recunoscatori pentru tot ce avem in viata noastra, oricat de nesemnificativ ni s-ar parea o situatie, fiind constienti ca ne dorim mai mult.
   Starea de spirit pozitiva creata constient ne poate ridica moralul, chiar si in cele mai grele zile.
   Un zambet, o imbratisare si crearea unor emotii pozitive, ne face sa incepem in fiecare dimineata, o noua zi cu bucurie.

VALOAREA UNUI ZAMBET DE CRACIUN

Ce este un zambet si ce semnifica el?  Zambetul este acea expresie a fetei care ne face sa ne simtim bine atunci cand il primim, dar si ...